naslovna

Zajedno sa entuzijastičnom ekipom hedonista, pravih poznavaoca uživanja, oktrij najbolja i najlepša mesta za opuštanje, druženje i izlaske!

romantika
prijatelji

Uvideli smo da ljudi veoma teško pronalaze super mesta za izlaske, stoga želimo pomoći svima vama koji imate ovaj problem kako bismo vam omogućili da postanete što bolji hedonisti.

Zašto MyHedonist?

MyHedonist je tvoj prijatelj

Veoma često smo imali iste probleme kao što ih imaš ti sada, stoga smo odlučili da stvorimo Hedonistu, koji će uvek za tebe pronaći interesantne kafiće i restorane. Zašto? Zato što je on tvoj prijatelj!

Iskustvo

Iza MyHedonista stoji tim koji je pojam hedonizma i uživanja shvatio kao sopstvenu religiju i ideologiju, te sve što radimo radimo s merakom i s ljubavlju. Uživamo u svakom trenutku. Najviše volimo da uživamo u piću i u hrani, te iza nas stoji veliki broj posećenih kafića i restorana i dosta sati uživanja.

Upiši svoju email adresu, svoje ime i prezime, kako bi svakog četvrtka dobijao predlog najzanimljivijih kafića i restorana, proverenih od strane hedonist tima! Pitaš se zašto četvrtak? Zato što želimo da svoj vikend organizuješ na vreme i da se neverovatno dobro provedeš!

FinalLogo

Na meni je da ti obezbedim super mesto za provod, a ti nikada nemoj zaboraviti da uživaš! 😉

Tvoj Hedonista